Ruilen of Retourneren

Omruilen:
We ruilen graag uw zonnebril(len) om als deze te bijvoorbeeld te klein is of niet staat. De snelste en goedkoopste manier is om het gewenste artikel opnieuw te bestellen. Stuur dan de te ruilen zonnebril(len) naar ons terug; zodra we deze ontvangen hebben, betalen we de kosten van het artikel terug. U kunt ook de om te ruilen zonnebril(len) ook aan ons opsturen met een notitie van welke zonnebril(len) u graag terug wilt ontvangen. Indien er een vesrchil in kosten is krijgt u het verschil terug indien de kosten lager zijn dan eerste aanschaf. Mochten de kosten hoger zijn dan sturen we u een betaallinkje om het verschil aan ons te betalen. De kosten van het opsturen van de nieuwe zonnebril aan u zijn voor ons. 

Retourneren:
Als u alleen een terugbetaling wenst, stuur dan het originele artikel naar ons terug; zodra het ontvangen is, zullen wij de kosten van het artikel terugbetalen.
Voor terugbetaling hebben we in sommige gevallen uw bankrekeningnummer / IBAN nodig als u het bijvoorbeeld heeft overgemaakt via bankoverschrijving. Vermeld dit bankrekeningnummer bij uw retourzending. Na ontvangst van uw retour zullen wij binnen 5 werkdagen uw volledige betaling via de betaalmethode die u heeft gebruikt terugstorten. 

Belangrijke informatie:

Alle artikelen die in de KOOLSUN webwinkel zijn gekocht, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. De aankoop is pas definitief na deze 14 dagen. Ze MOETEN in de originele verpakking zitten, geen krassen of beschadigingen, de labels moeten intact zijn, met een notitie van het ordernummer van de bestelling. De kosten voor het terugsturen van de goederen zijn ten laste van de verzender. Wij zullen niet terugbetalen of omruilen indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Retouradres:
KOOLSUN / BonneBonne
‘s-Gravendijckseweg 35D
2201 CZ  Noordwijk ZH
Nederland

Find a Perfect Sunglasses For Your Kid

Shop Now
Verzending €2,50 Vanaf € 29,95 gratis verzending!

Als je op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, wordt je pakketje morgen gratis thuisbezorgd.

Ook naar België en Duitsland. Thuisbezorgd  binnen 1 a 2 werkdagen. 

Klik hier voor tarieven naar andere Europese landen.